Aktuelt om genhusning

- opdateret 19. januar 2018

 

Hvornår skal genhusningen ske?

Det vides endnu ikke præcis, hvornår genhusningerne kommer til at ske - hverken de permanente eller de midlertidige. Det afhænger af, hvornår byggeriet helt præcist kommer til at starte, og det vides først tidligst i begyndelsen af 2019. I øjeblikket forventer BO-VEST byggestart i slutningen af 2019 / begyndelsen af 2020.

 

Til dig der skal permanent genhuses

Skal du permanent genhuses, skal du vide, at byggesagen nu er godkendt, så hvis du allerede har fundet et andet lejemål, kan du nu få dækket omkostninger til flytning (dvs. flyttekasser og flyttefirma). Bemærk, at du selv skal pakke tingene ned og pakke dem ud igen. Beboere i Blokland har oprettet en intern gruppe på Facebook, hvor man kan få frivillig hjælp til at flytte. Find den her.

 

Til dig der skal midlertidigt genhuses

BO-VEST regner med, at ca. 80% af husstandene i Blokland skal midlertidigt genhuses i en periode under byggeprocessen. I begyndelsen af 2018 blev der udsendt et spørgeskema til beboerne, hvor der kan angives ønsker til genhusningen - f.eks. hvor man ønsker at blive genhuset, om der er behov for særlige hjælpemidler osv. BO-VEST vil forsøge bedst muligt at tage hensyn til disse ønsker, når genhusningen planlægges. I forbindelse med spørgeskemaet fik du også oplyst nogle datoer, hvor det er muligt at mødes med Giv Andersen og tale om din genhusning. 

 

Har du flere spørgsmål?

Måske kan du finde svar i de små videoer nedenunder. Ellers kontakt Giv fra Boliggruppen i BO-VEST på gha@bo-vest.dk eller telefon 88 18 08 18. Du kan også skrive til afdelingsbestyrelsen i Blokland på afd.7@blokland.dk.

 

Generelt om genhusning

- videoerne herunder er optaget i sommeren 2016. Her svarer Giv Andersen fra BO-VEST på generelle spørgsmål om renoveringen af Blokland.